Tippek, amelyeket minden Iphone-felhasználónak ismernie kell

Tippek, amelyeket minden Iphone-felhasználónak ismernie kell

 

Annak ellenére, hogy az iphone már több éve kint van, ma is sokkolja az embereket. Ugyanis minden alkalommal, amikor a telefon új verziója megjelenik, van benne valami forradalmi technológia. Nézze meg az iphone ma elérhető legújabb és legnépszerűbb funkcióit.

 

Gyorsan megtalálja telefonját a Find My iPhone nevű vadonatúj, ingyenes alkalmazással. Ez lehetővé teszi a telefon távoli elérését, hogy koordinátákat adjon a térképen, növelje a hangerőt, hogy a telefon vastag párnák alól hallható legyen, vagy lezárja a telefont, és lopás esetén törölje az összes adatot.

 

Ha nedvesíti az iPhone-t, egyszerűen használjon rizst a kiszáradáshoz. Gyakran tócsákba vagy akár WC-kbe ejtik a mobiltelefonokat. A hajszárító helyett puha törülközővel szárítsa meg a telefont, majd tegye egy műanyag zacskóba rizzsel együtt. Miután a rizsnek több órája volt a nedvesség felszívására (ideális, ha a telefont egy éjszakán át a táskában hagyja), a telefonnak újra száraznak kell lennie.

 

Ha a Safari segítségével böngészi az internetet iPhone-ján, próbálja ki ezt a trükköt egy új URL beírásához. Ahelyett, hogy kiírná a ".com" szót, megnyomhatja a ".com" gombot. Amint nyomva tartja a gombot, végiggörgeti a legnépszerűbb webhely bővítményeket, beleértve az .org, .net és .edu fájlokat.

 

Ha nagyobb billentyűzetet kap, egy kicsit könnyebb lesz az interneten böngészni az iPhone készülékével. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg kell vásárolnia egyet. Az iPhone rendelkezik olyan funkcióval, amely lehetővé teszi a telefon elforgatását, a Safari megnyitását és a felhasználóbarátabb billentyűzet azonnali elérését. Ez hozzáférést biztosít egy nagyobb billentyűzethez, amely könnyebbé teszi a gépelést.

 

Ha sokat gépel az iPhone készülékén, fontolja meg a befektetést egy külső billentyűzetbe. Számos vezeték nélküli modell érhető el. Megkönnyítik a dokumentumok, e-mailek és más hasonló dolgok beírását. Néhány billentyűzet akár kettős célt is szolgálhat, mivel az iPad-del és az iPhone-jával is használhatók.

 

Bosszantja a telefonos értesítések folyamatos áramlása? Könnyen kikapcsolhatja őket. Először válassza a Beállítások lehetőséget. Ezután koppintson az értesítések sávjára. Nézze meg az „Értesítési központ” alkalmazásokat, és törölje a nem kívánt alkalmazásokat. Bónuszként ez növeli az akkumulátor élettartamát.

 

Az iPhone készülékén meg lehet nézni az iBooks PDF fájljait. Ha olyan webhelyen tartózkodik, ahol PDF-fájl van, megtekinteni vagy e-mail üzenetet szeretne kapni, akkor csak annyit kell tennie, hogy megérinti, majd lenyomva tartja a PDF hivatkozást vagy az ikont. Ezután egyszerűen válassza a "Megnyitás iBooksban" lehetőséget.

 

Legalább havonta egyszer töltse fel 100% -osan az iPhone akkumulátorát, és merítse le teljesen. Így kalibrálja az akkumulátort, és rendszeres elvégzése elősegíti az akkumulátor élettartamának meghosszabbítását. Ez a tipp az Apple webhelyén felajánlott elsődleges tanács az akkumulátor élettartamának fenntartása érdekében.

 

Menjen gyorsan a kamerájához, ha a telefonja le van zárva. Annak elkerülése érdekében, hogy kihagyjon egy lehetőséget, egyszerűen adjon két gyors koppintást az iphone otthoni gombjának. Ennek azonnal elő kell hoznia a fényképezőgépet vagy annak ikonját.

 

Hát nem lenyűgöző végiggondolni mindazt, amit az iPhone kínál. A telefon egész technológiájának éves alapon történő megjelenésével nem meglepő, hogy ez a telefon az elmúlt évtizedben az első számú telefon maradt a bolygón. Fogja meg ma a sajátját, és dicsekedjen barátainak a remek telefonról.